1883-ban még kenderből, jutából és lenkócból készítettünk zsákokat, szöveteket és fonalakat. Ma már főleg bigbag csomagolásokat gyártunk (PP zsák) korszerű technológiával és modern vállalati struktúrával.

   
 
 
 
 
 

A Somló-Zsák Kender-Juta története egészen 1883-ig nyúlik vissza. Ekkor a cég zsákokat, szöveteket és fonalakat gyártott kenderből, jutából és lenkócból.

Megjelent a piacon a polipropilén, és vele legkedveltebb termékünk: a big bag. Az angol big bag kifejezés is arra utal, hogy nagyméretű - és flexibilis - zsákról van szó, ami akár 40 köbméter térfogatú is lehet.

A bigbag (más néven PP zsák) készítése komoly minőségi elvárásokat támaszt, ezért 1996-ban ISO 9001 szabványt vezettünk be, hogy minden igényt kielégítően szervezzük folyamatainkat.

Napjainkban már korszerű technológia biztosítja a polipropilén csomagolások előállítását, amilyen a bigbag zsák is. A magas színvonalú gyártás mellett immár szolgáltatások széles spektruma is része mindennapi tevékenységünknek.

SOMLÓ CSOPORT

Somló Holding Kft.

HUNGARO-CHIPS Kft.

A vállalat gyümölcs és zöldség szirmokat gyárt pálmaolajon sütve, saját fejlesztésű vákuumsütési technológia alkalmazásával.

Most épp a mi weboldalunkon vagy! Ha többet szeretnél tudni, nézz körbe!

Admirer

100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, közel 50 éve működik konfekció- és textilipari gyártóüzemként.

DGA Gépgyártó és Automatizálási Kft.

DGA Gépgyártó és Automatizálási Kft. közel 50 éves múltra tekint vissza. Korszerű technológiával felvértezett, tisztán magyar tulajdonú vállalat.

SCK-Invest Kft.

Az SCK Invest az Erste Befektetési Zrt. hivatalos közvetítője, befektetési megoldások széles spektrumát kínálja egyedi igényekre szabva.

Tornai Pincészet

A sokszoros díjnyertes szőlészeti és borászati tevékenység mellett a vállalat saját palackozóüzemmel is rendelkezik a Somló hegy lankáin.

Habselyem 98 Kft.

A Habselyem ’98 Kft. a legmodernebb logisztikai szolgáltatást nyújtja 30 000 négyzetméteren elhelyezkedő kazincbarcikai raktárbázisának köszönhetően.

Vicenter Kft.

Több mint 20 éves mezőgazdasági vállalkozás. Szarvasmarha tenyésztéssel, szántóföldi növénytermesztéssel, szárítók és tárolók bérbeadásával, valamint mezőgazdasági gépek üzemeltetésével és javításával foglalkozik.

Somló-Fa Kft.

A Somló Csoport tagjaként több mint 20 éve végez fűrészipari tevékenységet Devecserben.

Somló-Net Kft.

Saját, független és alternatív technológiákon alapuló internetszolgáltató vállalat. A 10 éves cég 100%-ig hazai tulajdonban van.