Termékeink az agrár szektornak

Fóliatakaró

A mai mezőgazdaágban a melléktermékek értéke is egyre nő. Ma már érdemes a szénát, szalmát, szenázst vagy silót  úgy tárolni, hogy a veszteség a hosszú (tipikusan 10-12 hónapos) tárolási idő alatt se legyen jelentős. 
Erre a célra ajánlunk takaró fóliákat széles mérettartományban. (6-25 m hosszú 3-5 m széles fólia csíkok az összeillesztést lehetővé tevő lyukakkal vagy kötő elemekkel)

Termékazonosító: ZS10

Határolófal

Az állattartó épületek általában nyitottak, hogy biztosítsák az állatok számára a folyamatos friss levegőt. Ugyanakkor a hatékony tér kihasználás és a technikai eszközök védelme szükségessé teszi az épületek megfelelő tájolású falai helyett (akár ideiglenes, pl. télen felszerelt, nyáron leszerelt) védő fólia elhelyezését.

Termékazonosító: ZS10

Tehénmatrac

A modern állattartó technológiákban az almot felváltja a tehénmatrac, amelyről a trágya eltávolítás könnyebb és gépesíthető.
Ez a matrac filccel bevont PP fóliából készült párna, amelyet tömlőkké alakítunk varrással. A tömlőkbe gumi őrleményt helyezünk el. A matracok az istálló méretéhez igazítva széles mérettartományban készülhetnek.

Termékazonosító: ZS10
   

Folyadéktartály

 

Egyedi termékek az Ön elképzelése alapján