Partnereinknek nem csupán zsákokat adunk, hanem több évtizedes szaktudásunkat és piaci ismereteinket is

   
 

SCM partnerség

JUST-IN-TIME SZÁLLÍTÁS

Az egész EU területén JIT filozófia alapján szállítunk partnereinknek, mindent "épp időben", akár 1-3 hetes határidővel

KÉSZLETFIGYELÉS VEVŐINKNÉL

Szerződött partnereinknél csatlakozhatunk a vállalatirányítási rendszerhez (SAP & ABAS), majd készletfigyelés és felhasználási forcast alapján döntünk a gyártásról illetve kiszállításról. Garanciával biztosítjuk vevőink ellátását a lehető legalacsonyabb készletszinten.

DEDIKÁLT KAPCSOLATTARTÓK

Az egyszemélyi kapcsolattartás hívei vagyunk. Partnereinknek állandó key account managert biztosítunk, aki meg- ismeri és átlátja vevőnk projektjeit.

EURÓPAI VÁLLALATKÉNT DOLGOZUNK

Az egész EU-ban elfogadott kereskedelmi szokványok alapján kötjük szerződéseinket és szolgáljuk ki vevőinket. Garantáltan precíz adó és vám eljárásokat alkalmazva bonyolítjuk elszámolásainkat. Kérésre termékfelelősségi garanciát nyújtunk vevőinknek!

NEMZETKÖZI CSAPAT TAGJAI VAGYUNK

A csapat tagjai széleskörű piaci ismeretek birtokában egyszerre nyújtják partnereinknek a gyors kiszolgálást, az olcsó alapanyag által garantált versenyképes árakat és az európai piacon megszokott szállítási fegyelmet, valamint ellátási biztonságot.

MEGOLDÁST NYÚJTUNK

Igyekszünk megismerni partnereink pontos igényét a megoldandó problémát. A legoptimálisabb megoldás kidolgozásában aktívan részt veszünk javaslatinkkal.

 
 
 

MŰSZAKI KÉPESSÉGEK

mindent beleadunk a zsákokba

A Somló Zsák a poli-propilén szálakból (raffia minőség)  szőtt sík vagy tömlő szövetek feldolgozására koncentrál. Képesek vagyunk széles mérettartományban szabni, varrni összeállítani és konfekcionálni a terméket.

Minden igényhez alkalmazkodni tudunk legyen szó teherbírásról (szövet vastagságról), zsák méretről (térfogatról), a hordozó fülek számától és kialakításáról, a zsák varrásainál kialakított tömítési megoldásokról vagy bármely más speciális célú kialakításról (lásd termékek, vezetőképes, U.N. számos).

Tekintse meg termékeink technikai megoldásait!

MINŐSÉGI SZEMLÉLET

130 év tradíció, 100% innováció

Minőségellenőrző laboratóriumunkban folyamatosan ellenőrizzük és teszteljük az alapanyagokat. Minőség ellenőrző munkatársaink a zsák gyártását végző kollegákkal együttműködve ellenőrzik a minőséget minden művelet során.

A kész zsákokat szintén laboratóriumban ellenőrizzük és bocsátjuk ki a megfelelőséget bizonyító dokumentumot, amely kérésre az árut el is kíséri a vevőhöz.Képesek vagyunk a zsákok terhelhetőségének komputeres vizsgálatára is egészen 10 t teherbírásig.

Az 1996-tól folyamatosan megújított ISO 9001-es minősítésünk biztosítja azt, hogy a gyártás, vevő kezelés és minden lényeges folyamat szigorú szabályok mentén történjen. Az élelmiszeripari normáknak megfelelő HACCP tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Precíz folyamatmenedzsment biztosítja a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

VEVŐ ORIENTÁLTSÁG

felelősségteljesen, szenvedéllyel

Adjon lehetőséget rá, hogy részleteiben megismerhessük problémáját, projektjét! Szeretjük megérteni és saját nyelvre lefordítani vevőink problémáit, sajátosságait és így saját számunkra feladattá alakítjuk azt.

Mi, eddigi működésünk során valószínűleg több zsákot láttunk már, mint ön. Ma a gyártáshoz több mint 1000 termék-tervvel rendelkezünk.Ha nem lenne köztük az, amelyik önnek pont jó, akkor kialakítjuk, kifejlesztjük azt is!